BANNER

Ημερολόγιο έναρξης νέων Σεμιναρίων

1. Σκοπός του φόρουμ και οδηγίες για επιτρεπτές αναρτήσεις

Πήγαινε κάτω

1. Σκοπός του φόρουμ και οδηγίες για επιτρεπτές αναρτήσεις

Δημοσίευση από Admin Την / Το 17/11/2015, 16:09Καλώς ήρθατε στο Κέντρο Σεμιναρίων forum! Σκοπός του Κέντρου Σεμιναρίων forum είναι οι συζητήσεις μεταξύ των μελών και οι δημοσιεύσεις εργασιών, άρθρων, σκέψεων και αναλύσεων από μέλη του φόρουμ που είναι μαθητές, φοιτητές, εκπαιδευτικοί αλλά και από όλους όσοι ενδιαφέρονται ανεξάρτητα από την ηλικία ή το μορφωτικό τους επίπεδο, σύμφωνα με τη θεματολογία που αναφέρεται στις ενότητες άρθρων και συζητήσεων με σκοπό την διάδοση και ανταλλαγή ιδεών και γνώσεων. 

Οι συγγραφείς των κειμένων, μπορούν να αναρτούν τα κείμενά τους (αφού εγγραφούν στο φόρουμ), υπογεγραμμένα με το όνομά τους αν το επιθυμούν ή/και με τα στοιχεία επικοινωνίας τους (π.χ. το email τους). 
Τα καλύτερα δημοσιευμένα κείμενα, κοινοποιούνται στη σελίδα του Κέντρου Σεμιναρίων στο facebook για να δώσουμε τη δυνατότητα στους συγγραφείς των κειμένων, να διαβαστούν τα κείμενά τους από τους χιλιάδες ακόλουθους (followers) της σελίδας μας. 

Ένα δημοσιευμένο κείμενο κρίνεται καλό και κοινοποιείται στη σελίδα του Κέντρου Σεμιναρίων στο facebook από την ομάδα διαχείρισης του φόρουμ, αν πληροί τις παρακάτω προϋποθέσεις:
1. Το περιεχόμενό του είναι ποιοτικόχωρίς ορθογραφικά λάθη και πρωτότυπο (δηλαδή δεν έχει δημοσιευτεί σε άλλες ιστοσελίδες. Ειδικότερα, τα κείμενα που είναι διπλότυπα, (είναι δηλαδή αντιγραφές από άλλες ιστοσελίδες), θα διαγράφονται από τους συντονιστές του φόρουμ). 
2. Δεν περιέχει διαφημίσεις προϊόντων ή υπηρεσιών.
3. Η γλώσσα γραφής είναι τα Ελληνικά και όχι Greeklish, ή κεφαλαία γράμματα (ειδικά τα κεφαλαία  γράμματα δείχνουν σα να φωνάζουμε).
4. Το περιεχόμενο του κειμένου δεν περιέχει λέξεις ή φράσεις υβριστικές, ρατσιστικές, ή ειρωνικές.
5. Το κείμενο δεν περιέχει λιγότερες από 200 λέξεις.
6. Το κείμενο δεν περιέχει τοποθετήσεις εξωτερικών συνδέσμων (links).
7. Τοποθέτηση (στην κορυφή του άρθρου) μιας εικόνας της επιλογής σας (που θα βρείτε από το Internet ή από οπουδήποτε αλλού), ώστε να γίνεται το άρθρο πιο ελκυστικό για τον αναγνώστη, αλλά και για να εμφανίζεται η εικόνα όταν κοινοποιείται το άρθρο στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα.   

Αν ενδιαφέρεται κάποιος να δημοσιεύσει το κείμενό του το οποίο όμως δεν εντάσσεται σε κάποια από την θεματολογία του φόρουμ, μπορεί να το αναρτήσει προσωρινά στην ενότητα "εδώ συζητάμε ό,τι θέλουμε" και στη συνέχεια, αν κριθεί αναγκαίο από τους διαχειριστές του φόρουμ, δημιουργείται ειδική θεματολογία για τη συγκεκριμένη δημοσίευση. 

Οδηγίες για επιτρεπτές αναρτήσεις:
Η γλώσσα που χρησιμοποιούμε στο φόρουμ είναι τα Ελληνικά. 
Μη γράφετε με Greeklish, ή με κεφαλαία γράμματα (Ειδικά τα κεφαλαία  γράμματα δείχνουν σα να φωνάζετε). 
Το username που θα χρησιμοποιήσετε μπορεί να είναι με λατινικούς ή Ελληνικούς χαρακτήρες και δεν πρέπει να περιέχει λέξεις ή φράσεις υβριστικές, ρατσιστικές, ή ειρωνικές. 
Το περιεχόμενο του κειμένου να είναι πρωτότυπο (δηλαδή να μην έχει δημοσιευτεί σε άλλες ιστοσελίδες). Σε περίπτωση που τα κείμενα είναι διπλότυπα, (είναι δηλαδή αντιγραφές από άλλες ιστοσελίδες), θα διαγράφονται από τους συντονιστές του φόρουμ). 
Πριν ξεκινήσετε την ανάρτηση σε ένα καινούργιο θέμα, σιγουρευτείτε ότι το αναρτάτε στην σωστή κατηγορία.

Απαγορεύεται:
Η χρήση υβριστικών, πορνογραφικών ή ρατσιστικών λέξεων, εκφράσεων ή νοημάτων με αντίστοιχες λέξεις, ήχους, εικόνες ή βίντεο καθώς και το upload ή η χρήση links που παραπέμπουν σε πορνογραφικό υλικό.
 
Σημαντικό:
Σε περίπτωση που παραβιαστεί από εγγεγραμμένο μέλος μας, κάποιος ή κάποιοι από τους παραπάνω όρους, οι διαχειριστές και οι συντονιστές του φόρουμ έχουν το δικαίωμα να διαγράψουν μόνιμα το μέλος από το φόρουμ.
Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι τόσο κατά την εγγραφή τους στο φόρουμ, όσο και κατά την ανάρτηση των θεμάτων τους καταγράφεται η IP τους στη βάση δεδομένων μας και ότι προϋπόθεση για την παραμονή τους στο φόρουμ είναι να συζητούν ευγενικά μεταξύ τους.
Διευκρινίζεται ότι όλα τα μέλη του φόρουμ (συμπεριλαμβανομένων των διαχειριστών και των συντονιστών), έχουν το δικαίωμα να κοινοποιούν σε κοινωνικά δίκτυα (facebook, twitter κλπ) δικές τους ή άλλων μελών αναρτήσεις του φόρουμ.
Κατάστημα Πατησίων 216:
210 8661688 - 210 8661603 - 210 8657705
Κατάστημα Αχαρνών 214:
210 8658083 - 210 8665337 - 210 8644405
avatar
Admin
Administrator
Administrator

Τόπος κατοικίας : Αθήνα
Επάγγελμα : Διαχειριστής του forum
Γράφτηκα στο φόρουμ στις : 13/12/2014
Αριθμός μηνυμάτων : 61

https://sites.google.com/site/kseminarion

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης